Zeilen in Nederland

Nederland heeft een lange en interessante relatie met het water. Van het inpolderen van land, tot de Waterwerken en de Afsluitdijk: leven met het water zit Nederlanders in het bloed. Zeilen in Nederland is dan ook een ontspannende belevenis! De Waddenzee, de Friese Meren, het IJsselmeer, het Markermeer en de Gouwzee zijn geweldige gebieden om heerlijk van zeilen te genieten. Het uitzicht over het water, de wind en de zilte zeelucht doen je al snel je zorgen vergeten.

Zeiltochten met stedentrip

Egasail organiseert vanuit haar thuishavens in Monnickendam en Amsterdam verschillende zeiltochten door heel Nederland. Met het zeilcharterschip de Orion, dat gebouwd is in 1892 en tegenwoordig voorzien is van alle luxe en comfort, kunnen we de Nederlandse wateren bezeilen en vele havenplaatsen aandoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje zeilen naar Volendam, of een zeilweekend op de Friese Meren?

Tijdens het zeilen in Nederland vind je vele geweldige havenplaatsen die bekend staan om hun bezienswaardigheden en gezellige sfeer. Een dagje zeilen naar bijvoorbeeld Harlingen, Hoorn of Enkhuizen is een geweldige ervaring die het actief zeilen combineert met een gezellige stedentrip. Ontdek de zeiltochten die Egasail organiseert bij onze Arrangementen of stuur een mailtje naar info@egasail.nl t.a.v. onze schipper Wouter Egas.

Pin It on Pinterest

Share This