Zeilen Lemmer

Lemmer is een historische vissersplaats aan de voormalige Zuiderzee. Door haar ligging tussen de Friese Meren en het IJsselmeer is zeilen Lemmer een ideale uitstap! Deze bestemming is geweldig voor zeiltochten en watersport fanaten. In de zomermaanden staat Lemmer vol met gezellige terrasjes en kun je heerlijk genieten op het strand.

Een uitje Zeilen Lemmer is meer dan alleen zeilen! Een bezoekje aan Lemmer is niet compleet zonder een kijkje te nemen in de prachtige vlindertuin, het Lemmer Duikmuseum en natuurlijk het Ir. D. F. Woudagemaal. Dit historische stoomgemaal is een UNESCO Werelderfgoed en is met haar Amsterdamse School bouwstijl een pracht voor het oog.

Zeiltocht naar Lemmer

Egasail organiseert verschillende zeiltochten naar Lemmer: een perfecte bestemming voor een uitje met je team- of klasgenoten of een gezellige week zeilen met je beste vrienden. Een meerdaagse zeiltocht boek je voor een schoolweek, midweek of hele week waarbij je steeds vertrekt op een maandag, zaterdag of zondag. Overnachten doen we aan boord van het historische zeilcharterschip de Orion.

 VertrekTerugkomst
SchoolweekZondag 20:00Vrijdag 08:30
MidweekMaandag 10:00Vrijdag 16:00
WeekMaandag 10:00Zondag 16:00
WeekZaterdag 10:00Vrijdag 16:00

Pin It on Pinterest

Share This