Zeilen Medemblik

Medemblik is de oudste stad van West Friesland en is groot geworden in de VOC tijd. Al sinds 1289 mag Medemblik zich een stad noemen. Hier vind je het imposante Lely gemaal, het Stoommachinemuseum en ook het Radboud Kasteel.

Een uitje zeilen Medemblik is perfect voor cultuurliefhebbers! Veel van de gebouwen in Medemblik hebben hun historische kenmerken uit de 16e, 17e én 18e eeuw behouden en je kunt hier dus prachtige stadswandelingen maken. Een tocht zeilen Medemblik doe je over het Markermeer en het IJsselmeer, via het Naviduct en het Krabbersgat. Zeilcharterschepen meren aan in de Oosterhaven, de voormalige kazerne van Medemblik.

Naar Medemblik met Egasail

Vanuit onze thuishaven in Monnickendam vaart Egasail met het zeilcharterschip de Orion over het Markermeer naar Medemblik. Je kunt bij Egasail een meerdaagse zeiltocht naar Medemblik boeken voor bijvoorbeeld een familieweekend, een teamuitje of gezellig een weekend zeilen Medemblik met vrienden. Overnachten doen we aan boord van de Orion.

Hieronder zie je de dagen waarop de zeiltochten naar Medemblik vertrekken. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid stuur je een mailtje naar schipper Wouter Egas via info@egasail.nl

 VertrekTerugkomst
Lang weekendVrijdag 10:00Zondag 16:00
SchoolweekZondag 20:00Vrijdag 08:30
MidweekMaandag 10:00Vrijdag 16:00
WeekMaandag 10:00Zondag 16:00
WeekZaterdag 10:00Vrijdag 16:00

Pin It on Pinterest

Share This